Депутат облради-військовослужбовець назвав найбільшу аферу на Львівщині за останні десятиліття

22:29 5 серпня 2024 р.

Фото до новини

Це передання у державну власність понад 40 тисяч квадратних метрів майна та понад 7 га землі в центрі Львова.

Про це написав у ФБ депутат Львівської обласної ради Роман Филипів, представник партії "Народний Рух України", інформує DailyLviv.com.

"У зв'язку з виконанням спеціальних службових завдань, не зможу бути присутнім на завтрашній сесії Львівської обласної ради, - написав Роман Филипів. - Тому свою позицію стосовно Львівської обласної клінічної лікарні висловлю тут.

1. Передачу у державну власність понад 40 тис квадратних метрів майна та понад 7 га землі в центрі Львова вважаю найбільшою за останні десятиліття аферою.

2. Ніхто так і не спромігся (не захотів) пояснити ні депутатам, ні громадськості, що таке університетська лікарня і як вплине передача найбільшої лікарні області (з мільярдними оборотами) в державну власність на розвиток медицини в області, а відтак доходжу до думки, що медицина тут на другому, а може й далі місці, бо є пункт перший.

3. Дещо раніше для таких же цілей (створення університетської лікарні) було передано залізничну лікарню на Огієнка, часу пройшло вдосталь, проте жодного прогресу там немає. Не та локація чи квадратних метрів замало? Вважаю, що спочатку слід показати успіх в одному місці, а потім вже його мультиплікувати.

4. Це скликання Львівської обласної ради може увійти, даруйте "вляпатися", в історію не лише як найбільш недолуге, а як таке, яке відверто пограбувало громаду Львівщини.

5. Не забудьте завтра поцікавитися як Ваші обранці розпоряджаються Вашою власністю!

Зробіть необхідні висновки і більше не допускайте цих помилок до влади! Честь маю!" 

Читайте такожЛяшко і Козицький привітали Чемериса, який офіційно став ректором ЛНМУ

Нагадаємо, що Львівську обласну клінічну лікарню передають у державну власність для створення на її базі університетської лікарні ЛНМУ ім. Д. Галицького.

16 липня постійна комісія з питань охорони здоров’я та материнства Львівської обласної ради підтримала передачу цілісного майнового комплексу КНП "Львівська обласна клінічна лікарня" зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Львівської області у державну власність.

Читайте такожЗа київський Охматдит Львівська облрада вимагатиме звільнити міністра і компанію

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів