Депутат Львівської міськради ініціював громадське слухання щодо подорожчання проїзду

10:45 15 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Громадське слухання щодо недопущення підняття ціни на проїзд у громадському транспорті Львова без суттєвого покращення якості обслуговування та графіку маршрутів розпочнеться 26 листопада у великій сесійній залі Львівської міської ради о 18.30.

Ініціатор громадського слухання щодо недопущення підняття ціни на проїзд у громадському транспорті Львова без суттєвого покращення якості обслуговування та графіку маршрутів – депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич.

Реєстрація учасників громадського слухання триватиме 26 листопада з 17.30 до 18.30 на підставі документа, який посвідчує особу та дає можливість перевірити місце проживання та реєстрації або наявності у юридичної особи нерухомого майна на території Львова.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Як інформував «ЩЛ», у Львові зареєстрували петицію щодо недопущення підвищення ціни на проїзд щодо недопущення підвищення ціни на проїзд у громадському транспорті без суттєвого покращення якості та графіку обслуговування маршрутів, а також введення електронного квитка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів