Автобуси №28 їхатимуть зі Львова у Рудно через кільцеву дорогу

15:49 13 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

У квітні виконком Львівської міськради уже приймав рішення про зміну маршруту №28: автобуси мали б їздити у Рудно через Зимну Воду. Це рішення було погоджене з сільською радою та ініціативною групою мешканців, однак не всіх жителів Рудно воно влаштувало.

Про це прес-службі Львівської міської ради розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир: у міський маршрут №28 буде внесено зміни. Автобуси курсуватимуть до Рудно не через Зимну Воду, а кільцевим шляхом. У Рудно автобусне сполучення охоплюватиме садочок, школу, поліклініку, вокзал. Рішення про такі зміни маршруту було погоджено сьогодні з мешканцями. Зараз готуються відповідні документи для внесення змін у автобусний  маршрут.

За словами Віктора Щира, у квітні виконком Львівської міськради уже приймав рішення про зміну маршруту №28. «Автобуси мали б їздити у Рудно через Зимну Воду. Це рішення було погоджене з сільською радою та ініціативною групою мешканців, однак не всіх жителів Рудно воно влаштувало», - зазначив Віктор Щир.



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів