Аеропорт «Львів» розпочав співпрацю зі шостим лоукостером

11:48 24 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/LvivAirport

До переліку авіакомпаній, яких обслуговує Міжнародний аеропорт «Львів», приєднався азербайджанський бюджетний перевізник «Buta Airways», який здійснив свій перший прямий рейс у Баку.

Надалі впродовж зимового сезону польоти до Львова будуть виконуватися по понеділках і четвергах. Мінімальний тариф в одну сторону складає 29 євро. Першим рейсом прибув 51 пасажир, а на відліт відправились 64 пасажири. Рейс виконували на літаку «Еmbraer 190».

Цей напрямок не є новим для аеропорту «Львів». Впродовж кількох років його здійснює найбільший азербайджанський перевізник «Azаl Airlines». Але ці рейси припинялись на зимовий сезон. Цього року авіакомпанія вирішила змінити політику і передала виконання рейсу своїй дочірній лоукост-компанії «Buta Airways».

Це вже шостий лоукостер в аеропорту «Львів». Також доступні рейси для пасажирів забезпечують «WizzAir», «Ryanair», «Pegasus», «Ernest». Цього року до них також приєднався український лоукостер «SkyUp».

Про це повідомили в аеропорту «Львів». Як інформував «ЩЛ», ірландський лоукостер «Ryanair» (Дублін) з 1 квітня 2020 року запустить рейси зі Львова до Познані (Польща).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів