8 компаній зі Львова їздили з Андрієм Садовим у Японію. Перелік

12:28 12 вересня 2023 р.

Фото до новини

7-8 вересня 2023 року у місті Кобе, що в Японії, відбулась Міжнародна індустріальна виставка. В окремому українському павільйоні були представлені 8 львівських компаній.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

Львівські компанії мали нагоду презентувати власні продукти та залучити партнерів.

Торгову місію для львівських підприємців на Міжнародну індустріальну виставку у м. Кобе в Японії організували управління інвестицій та проєктів Львівської міськради в рамках співпраці з муніципалітетом міста Кобе у партнерстві із ГО «Клуб Ділових Людей Україна» та за фінансової підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

На виставці діяв окремий український павільйон, в якому були представленні 8 львівських компаній: Рекуператори Prana, Dodo Socks, Citius S, Veem-metalavtoprom, SID City Scientific Park, Askep.net, Kormotech LLC / ТОВ Кормотех та Клуб Ділових Людей Україна.

За словами начальника управління інвестицій та проєктів Львівської міськради Андрія Павліва, ця подія є однією з ключових у сфері індустріальних інновацій не лише в Японії, а й в усій Азії. Впродовж виставки Андрій Павлів та представники компаній провели ряд зустрічей, презентували свою діяльність та ключові проєкти для залучення партнерів.

За фінансової підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» в бізнесмісії також взяла участь делегація Львівської міської ради.

В ході візиту мер Львова Андрій Садовий та мер Кобе Кідзо Хісамото підписали угоду про співпрацю та взаємодію між містами. Також провели ряд зустрічей з кластером біотехнологій та реабілітаційним центром міста Кобе для залучення партнерів та технологій до розвитку Національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN).

Садовий у Японії розпочинає збір коштів на будівництво хірургічного корпусу у Львові

Садовий везе з японського Кобе важливий документ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів