7 причин купити кондиціонер Sensei

16:16 21 березня 2023 р.

Фото до новини

Вчені-медики визначили, що комфортна температура для людини становить від 18 до 24 градусів. Але ми живемо в регіоні, де всі 4 сезони яскраво виражені, і значні перепади погоди за вікном впливають на наше самопочуття.

Особливо це відчувається влітку, оскільки спека підвищує стомлюваність, а в особливо чутливих людей можуть бути проблеми з тиском чи серцем. Порятунком у цьому разі може стати кондиціонер Sensei. У цій статті розповімо про кондиціонери Sensei: у чому їхня перевага та які сучасні технології в них запроваджені.

Про виробника та основні характеристики

Компанія Sensei була заснована 2006 року. За короткий час з маленького офісу вона виросла у масштабне виробництво кліматичної техніки. Бренд орієнтувався не лише на побутове застосування їхньої продукції, а й на промислове, що дозволило завоювати популярність в Україні та вийти на міжнародний ринок.

Кондиціонери Sensei мають такі параметри:

1. Інверторний компресор. Він дозволяє регулювати швидкість вентилятора, забезпечуючи плавну роботу, економне споживання енергії та більш точне регулювання температури. При досягненні заданого температурного режиму не вимикається, як звичайний, а знижує обороти, рівномірно підтримуючи температуру у приміщенні.

2. Режими роботи. Кондиціонери Sensei оснащені такими опціями: обігрів, охолодження, осушення та вентиляція. Деякі моделі мають функцію "авто" – пристрій самостійно вибирає оптимальний режим роботи для досягнення заданого температурного рівня.

3. Декілька варіантів монтажу. Установка може бути настінною, настінно-стельовою та стельовою. Для домашнього використання більше підходить перший варіант, а для офісів, кафе, ресторанів та виробництва – два останні.

Кондиціонери Sensei: сучасні технології, які вас підкорять

Однією з основних переваг кліматичної техніки даного бренду є співвідношення оптимальної ціни та високої якості. Крім того, ми підготували для вас 7 технологій та інновацій, які привернуть вашу увагу під час вибору кондиціонера.

Безпека

Виробник використовує холодагент R32, який не руйнує озоновий шар. Також у ньому немає хлору, тому він безпечний як для людини, так і для навколишнього середовища. 

Низький рівень шуму 

Самі собою інверторні моделі працюють тихіше звичайних, не створюючи дискомфорту. Деякі кондиціонери Sensei мають додаткову опцію «тиха робота», яка ще сильніше знижує рівень шуму, тому ви можете залишати пристрій увімкненим на ніч, воно не завадить вашому сну.

Якісне очищення

Виробник подбав про те, щоб повітря в приміщенні було очищеним: усі моделі мають фільтри, які прибирають пил, алергени та інші забруднення. Більш просунуті моделі мають фільтри для глибокого очищення. 

Широкий діапазон потужностей 

Каталог продукції має моделі, які можуть охолодити чи обігріти приміщення площею від 20 до 160 кв. м. Ви легко зможете підібрати варіант як для квартири, так і для ресторану чи офісу open space.

Сучасне управління

Задавати налаштування, температуру, виставляти режим можна як з пульта дистанційного керування, що йде в комплекті, так і за допомогою смартфона. Для цього потрібно встановити програму на ваш смартфон, вона доступна на платформах IOS та Android.

Надійність та довговічність

Кондиціонери Sensei мають спеціальне антикорозійне покриття, що захищає теплообмінник від перепадів температур, солей, вологи, що значно продовжує термін його служби. Плата, встановлена у зовнішньому блоці, здатна працювати у різних температурних умовах, може нагріватися до 85 градусів без шкоди для пристрою.

Робота цілий рік 

Кліматична техніка Sensei розрахована на роботу як влітку, так і взимку. Більшість моделей розраховані на температуру від -15 градусів, але в лінійці є варіанти, які можуть працювати при -20 градусах.

Єдиним недоліком можна назвати мінімалістичний дизайн, але, враховуючи всі переваги та популярність цього бренду, він не є перешкодою для його покупки та встановлення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів