4 квітня у Львові презентуватимуть новостворену авіакомпанію «Атласджет Україна»

18:00 3 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: jetphotos.net

Як повідомляє у четвер прес-служба міської ради, базуватиметься вона у двох міжнародних аеропортах – «Борисполі» й «Львові» імені Данила Галицького.

Прес-служба міської ради повідомляє у четвер, що 4 квітня у Львові відбудеться презентація новоствореної української авіакомпанії «Атласджет Україна», що окрім того, являється афілійованим представником «Atlasjet Airlines» (Туреччина) в Україні. На зустрічі обговорюватимуть основні напрямки розвитку авіакомпанії, зокрема:

«Атласджет Україна» на світовому ринку авіаперевізників;

позиціонування авіакомпанії в Україні;

дата початку рейсів авіакомпанії «Атласджет Україна»;

напрямки перельотів;

особливі умови для пасажирів та інші послуги;

подальша стратегія розвитку в Україні.

На даний момент авіакомпанія «Атласджет Україна» завершила процес сертифікаційних заходів по отриманню сертифікату експлуатанта з правом виконання комерційних пасажирських та вантажних перевезень. Повітряний флот авіакомпанії – три літаки типу «Airbus» 320 (А320), аеропорт базування: Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького, та Міжнародний аеропорт «Бориспіль».

В авіакомпанії зазначають: «Незважаючи на фінансову кризу та складний хід розвитку політичної ситуації в Україні, авіакомпанія виявляє тверді наміри по залученню інвестицій для організації та розвитку сучасної рівноправної та конкурентоздатної діяльності в сфері цивільної авіації України».

Із відкриттям регулярних авіаційних рейсів на внутрішніх та міжнародних маршрутах, нами буде створено додатково до існуючих, близько 350-400 робочих місць для фахівців – громадян України, які будуть задіяні у робочому процесі авіакомпанії. Досвід бізнес – партнера «Atlasjet Airlines» (Туреччина) та кращі його традиції по обслуговуванню пасажирів, будуть впроваджені з перших днів діяльності авіакомпанії. 

У компані запевняють, що вона «працює в напрямку створення комфортних та безпечних умов для пасажирів», а «стратегічна політика авіакомпанії полягає у наданні повного пакету повноцінних послуг для авіапасажира, а саме: бортове харчування, безкоштовна реєстрація на авіарейси, безкоштовне перевезення багажу до 40 кг., і поклажі пасажира до 10 кг., літаки обладнані бізнес та економ класами».

Презентація авіакомпанії відбудеться 4 квітня о 17:15. Місце її проведення – конференц-зал Міжнародного Аеропорту «Львів» імені Данила Галицького за адресою: м. Львів, вулиця Любінська, 168 (новий термінал).

Початок реєстрації на прес-конференцію: 4 квітня 2014 р., о 16:30. Для акредитації та отримання додаткової інформації звертатися до: Юлії Гейдюнас (e-mail: yuliya.geydyunas@180prpa.com.ua, тел: 050 386 98 85), Марини Куземко (e-mail: Maryna.Kuzemko@180prpa.com.ua,  тел: 050 387 63 89). 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів