3 тисячі безробітних вийшли працювати у Львівській області. Що робили і скільки заробили

15:28 10 вересня 2024 р.

Фото до новини

Цей період зараховують до страхового стажу.

Про це DailyLviv.com повідомили у Львівському обласному центрі зайнятості.

Від січня цього року у межах урядового проєкту «Армія відновлення» до виконання суспільно корисних робіт на Львівщині залучено понад 2,7 тис. безробітних, у т. ч. внутрішньо переміщених осіб, на заробітну плату котрих спрямовано 30,3 млн грн.

Найбільш активно суспільно корисні роботи проводились у Львівській та Дрогобицькій громадах. Серед видів робіт, які виконували безробітні Львівщини, домінували: допомога постраждалим унаслідок бойових дій, розвантаження, фасування та доставляння гуманітарної допомоги, виконання робіт для потреб Збройних сил України, заготівля дров для опалювального сезону, надання соціальних послуг найбільш уразливим верствам населення (переселенцям, людям з інвалідністю, дітям, громадянам похилого віку, хворим, ветеранам тощо) та ін.

"Нагадуємо, що з особами, котрі бажають взяти участь у суспільно корисній праці, укладається строковий трудовий договір. Оплата здійснюється відповідно до відпрацьованого часу в розмірі понад 10,0 тис. грн у разі роботи повний місяць. Цей період зараховується до страхового стажу",- наголосили у центрі зайнятості.

Читайте такожНові правила виплати допомоги з безробіття

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів