3 липня з'являться авіарейси з Саудівської Аравії до Львова

12:25 14 червня 2021 р.

Фото до новини

Лоукостер Flynas - арабська авіакомпанія - відкриє прямий регулярний авіарейс зі Львова до столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяду.

За даними avianews.com, пише Dailylviv, значне число громадян Саудівської Аравії, які літають до Києва, зі столиці далі їде на захід України. Прямий рейс до Львова дозволить їм економити час і гроші, які зараз вони змушені витрачати на авіарейси з Києва до Львова.

Рейси розпочнуться з 3 липня по суботах і вівторках. Зі Львова літак вилітатиме о 19:40 та прибуватиме до Ер-Ріяду о 1:10. У зворотному напрямку літак вирушає о 13:40 із прибуттям у Львів о 18:50. Час у дорозі – трохи більше 5 годин.

Купити квитки на рейси можна вже на сайті авіакомпанії. Вартість квитків починається від 9,3 тис. грн в один бік. Із собою у салон літака можна взяти 7 кг багажу.

З 20 травня в Саудівській Аравії запровадили «інституційний карантин», що дозволяє в’їзд іноземним туристам із ПЛР-тестом, зробленим не раніш, ніж за 72 години. Крім цього, іноземці мають пройти обов’язковий 7-денний карантин у спеціальних місцях обсервації. Водночас іноземці з негативним ПЛР-тестом можуть в’їхати в Україну без додаткових обмежень.

Авіакомпанія Flynas – бюджетна авіакомпанія Саудівської Аравії, що базується в міжнародному аеропорту Короля Халіда. Компанія вийшла на український ринок у травні цього року, запустивши прямі рейси Київ – Ер-Ріяд. Раніше для перельоту до Саудівської Аравії був потрібен трансфер через Стамбул (Туреччина), Доху (Катар) або Дубай (Об’єднані Арабські Емірати).

Зі Львова до Києва літатимуть 50-річні літаки ще радянського виробництва

Відпочинок в Чорногорії українцям коштуватиме вдвічі дешевше

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів