Зі Львова до Києва літатимуть 50-річні літаки ще радянського виробництва

14:56 8 червня 2021 р.

Фото до новини

Авіакомпанія «Мотор Січ» заявила про повернення з 24 червня на лінію Київ-Львів.

На лінії заявлений літак Ан-24. Це розроблений у СРСР регіональний турбогвинтовий авіалайнер. У парку «Мотор Січ» зараз значаться три таких машини. Вони випущені в 1971, 1972 і 1973 роках, тобто майже досягли позначки в 50 років.

Про це повідомляє avianews, пише Dailylviv.

«Мотор Січ» продає квитки на рейси Київ-Львів за ціною від 1500 грн в один бік, якщо бронювати поїздку за місяць. Мінімальна ціна включає тільки 5 кг ручної поклажі, загальні габарити якої за сумою трьох вимірів не повинні перевищувати 115 см.

Якщо пасажир захоче взяти з собою друге місце ручної поклажі вагою до 5 кг, то за це необхідно заплатити 8 євро за переліт в один бік.

На маршруті Київ-Львів уже літає «Троянда Вітрів» (Windrose). Авіакомпанія здійснює польоти по два рази в день на більш сучасних літаках Embraer 145 і ATR 72-600.

Авіаквитки «Троянди Вітрів» за місяць до вильоту можна купити за ціною від 1000 грн в одну сторону. Вони включають 7 кг ручної поклажі і 23 кг багажу. Однак цей авіаперевізник літає з аеропорту Бориспіль, що збільшує шлях до центру столиці.

Поїзди до Львова і Трускавця - у трійці найпопулярніших

Поїзд Івано-Франківськ – Рахів 9 червня доїде лише до Яремча

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів