11 додаткових поїздів до Великодня й травневих свят: до Львова - також

21:22 16 квітня 2021 р.

Фото до новини

Додаткові поїзди на свята курсуватимуть до Ужгорода, Рахова, Ковеля, Чернівців, Миколаєва, Маріуполя, Костянтинівки, Івано-Франківська, Одеси та Львова.

На великодні й травневі свята Укрзалізниця планує призначити щонайменше 11 додаткових поїздів. Про це повідомив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик під час брифінгу у Верховній Раді України 16 квітня.

Про це повідомила Укрзалізниця, пише Dailylviv.

«Наразі ми опрацювали призначення до Великодня та травневих свят 11 додаткових поїздів. Традиційно додаємо поїзди на ті напрямки, які є найбільш популярними серед пасажирів, зокрема на Закарпаття. Просимо пасажирів на вокзалах та у поїздах дотримуватися всіх карантинних вимог та обов’язково носити маски. Подорожуйте безпечно», — зазначив Іван Юрик.

Додаткові поїзди на свята курсуватимуть до Ужгорода, Рахова, Ковеля, Чернівців, Миколаєва, Маріуполя, Костянтинівки, Івано-Франківська, Одеси та Львова.

Укрзалізниця у травні також призначатиме додаткові рейси цілорічних поїздів. Наразі передбачається, що такі святкові рейси здійснять 5 поїздів: № 29/30 Київ – Ужгород, № 251/252 Харків – Миколаїв, №774/773 Київ – Шостка, №781/782 Черкаси – Київ та № 137/138 Хмельницький – Лисичанськ.  Окрім цього, на свята Укрзалізниця продовжила маршрут швидкісного поїзда № 779/780 Суми – Київ до станції Вінниця.

Як повідомлялося раніше, Укрзалізниця з 11 квітня 2021 року відновила повноцінне курсування поїздів далекого сполучення до Закарпатської області. Це стало можливим завдяки рішенню Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, згідно з яким з 00:00 11 квітня у області скасовано червоний рівень епідемічної небезпеки. Наразі до закарпатського регіону курсує 10 пасажирських поїздів.

Де в Україні на висоті 400 м і більше над рівнем моря додають четвертину до зарплати (список 714)

Карантин: для непродовольчих ринків і літніх майданчиків у Львові запровадили окремий режим роботи (відео)

Пільги при розмитненні євроблях: прийнято закон

Лоукостер SkyUp скасував авіарейси в Європу не лише зі Львова

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів