Лоукостер SkyUp скасував авіарейси в Європу не лише зі Львова

13:24 15 квітня 2021 р.

Фото до новини

Маршрутна мережа зі Львова скорочена за рахунок польотів в Аліканте, Лодзь, Бергамо, Париж і Прагу.

SkyUp скасував рейси 15 маршрутів з Києва та Львова в Європу в зв'язку з оптимізацією польотної програми, повідомили avianews.com в прес-службі лоукостера.

Пасажири зможуть оформити повернення квитків залежно від того, як вони їх купили.

Про це повідомив avianews, пише Dailylviv.

Якщо бронювання зроблено на сайті SkyUp, авіакомпанія зарахує кошти на баланс в особистому кабінеті в сумі повної вартості скасованого квитка.

«Ці кошти можна використовувати для придбання будь-яких квитків або додаткових послуг авіакомпанії на будь-яку людину, а не тільки власника акаунту. Кошти будуть зберігатися необмежений час », - запевнили в SkyUp.

Пасажир також може вивести гроші назад на карту. Для цього потрібно дочекатися зарахування їх на баланс, а потім через сайт авіакомпанії відправити претензію. Гроші повернуть після її розгляду на карту, з якої оплачувався квиток.

Якщо пасажир купив квиток в агентській мережі, для уточнення процедури повернення необхідно звернутися в офіс, в якому оформлялося бронювання.

Авіакомпанія відмовилася від польотів в літньому сезоні 2021 року за всіма сімома маршрутами з Києва до міст Німеччини: Берлін, Ганновер, Нюрнберг, Гамбург, Дюссельдорф, Мюнхен, Штутгарт.

Скасовано також рейси з Києва в Копенгаген, Стокгольм і Остраву.

Маршрутна мережа зі Львова скорочена за рахунок польотів в Аліканте, Лодзь, Бергамо, Париж і Прагу.

Це рішення SkyUp послідувало на тлі невизначеності щодо дати, коли країни ЄС відкриють свої кордони для туристів з України. У травні в'їзд українським мандрівникам може надати Греція за умови виконання низки умов.

Аеропорт Львів оприлюднив розклад авіарейсів на літній сезон 2021 року

У Львів поїде поїзд із Запоріжжя

Укрзалізниця скасувала частину рейсів до Західної України

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів