Новини Львова (cтор. 3)

Фото для новини

12:48 3 травня 2024 р.

Британія та Україна розпочали переговори про 100-річне партнерство

Очільник МЗС Британії Девід Камерон під час візиту до Києва розпочав переговори з Україною щодо 100-річного партнерства, це буде це зовсім нова угода для поглиблення взаємин між обома країнами.

Політика

Фото для новини

12:40 3 травня 2024 р.

Апітерапія. Лікування бджоловжалюванням у Львові

Лікар-апітерапевт вищої категорії Іван Пилипчук, який працює в галузі апітерапії понад 40 років, приймає пацієнтів тричі на тиждень за адресою вулиця Панаса Мирного, 12 з 12-ї до 19-ї години.

Медицина

Фото для новини

10:42 3 травня 2024 р.

У Великодній понеділок громадський транспорт курсуватиме за розкладом «суботнього дня»

За інформацією управління транспорту ЛМР, у Великодній понеділок, 6 травня, міські автобуси, трамваї та тролейбуси курсуватимуть за розкладом руху «суботнього дня».

Ситуації

Фото для новини

10:06 3 травня 2024 р.

У росіян є план захоплення Харкова і Сум

У росіян справді є план можливого захоплення двох міст - Харкова і Сум. Але українські війська не знають, наскільки ці плани серйозні.

Ситуації

Фото для новини

09:09 3 травня 2024 р.

У ЛМР закінчилися бланки посвідчень одержувачів допомоги

До районних відділів соціального захисту у Львові надходить багато звернень щодо отримання посвідчень одержувачів допомоги людям з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, а також людям, які не мають права на пенсію.

Ситуації

Фото для новини

09:02 3 травня 2024 р.

Найскорботніший день для християн - Страсна п'ятниця

У Велику п’ятницю Церква згадує неправедне осудження синедріоном Ісуса Христа. Це найскорботніший день для християн, тому що саме в п’ятницю Христос добровільно віддав Себе на хресну смерть заради людей. Страсна п’ятниця – також найпісніший день року.

Історія