Вогнеборці ліквідували у Львові пожежу в квартирі багатоповерхівки

09:40 1 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

У вівторок, 31 жовтня о 18:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку №16 на вулиці Кавалерідзе у Львові.

Про це повідомили сьогодні, 1 листопада, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також розповіли: «Мешканці будинку самостійно вийшли на вулицю до прибуття вогнеборців. Займання виникло у кухні та спричинило щільне задимлення. Рятувальники ліквідовували горіння в апаратах захисту органів дихання».

«Пожежу локалізовано о 19:06 та ліквідовано о 19:10 у складі трьох ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі трьох квадратних метрів, пошкоджено міжкімнатні двері і вікно. До ліквідації пожежі залучили 27 рятувальників та п’ять одиниць спецтехніки.Причина виникнення займання встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав», – поінформували також на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі  «Facebook», де також опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів