У пресцентрі АТО запевнили, що десантники зі Львова забезпечені на 32-му блокпості всім необхідним (відео)

21:10 24 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Олег Куцький/УНІАН

Родичка військового з 80-ї окремої аеромобільної бригади Ольга Малькович повідомила в п’ятницю: «Операція по визволенню хлопців планується та нічого конкретного ми не почули».


Відео: Військове телебачення України

У пресцентрі АТО повідомили сьогодні, 24 жовтня:

«Ситуація в районі 32 блокпосту 9зокрема його обороняють десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади. – «ЩЛ»), що розташований неподалік н.п. Сміле, під контролем сил АТО. Завдяки комунікації між штабом АТО, штабом сектору, особовим складом блокпосту та підрозділами вогневої підтримки забезпечується безпека українських військовослужбовців. Нині блокпост забезпечений усім необхідним для виконання поставлених завдань.

Обстановка навколо Донецького аеропорту, переміщення особового складу та техніки бойовиків постійно відслідковується. Наші підрозділи, що знаходяться там, готові реагувати на будь-які виклики, що можуть виникнути в рамках виконання завдань з охорони та оборони стратегічного об’єкту. Поточна ситуація в зоні АТО залишається динамічною».

Про це повідомляється в п’ятницю на сторінці пресцентру АТО в інтернет-мережі «Facebook». Натомість на ТРК «Львівська хвиля» розповіли сьогодні, 24 жовтня:

«Декілька матерів хлопців з 80-ої аеромобільної бригади просять військове керівництво визволити їхніх синів з полону. Сьогодні жінки прийшли пікетувати військову частину на Стрийській. 

Журналістів на територію не впустили, про що говорили родичі з військовими, повідомила одна з активісток Ольга Малькович: «Ми довідались те, що і так знали. Операція по визволенню хлопців планується та нічого конкретного ми не почули. Наші діти стоять у Смілому під Луганськом. Там перебувають в оточенні вже 10 днів. Учора вони були без хліба, води та теплого одягу. З 80-ої бригади там було 26 військових».

Додамо, під Смілим у неділю через мінометний обстріл вже загинули двоє львів'ян — Віктор Гурняк та Андрій Дудин». 

Про це повідомляється в п’ятницю на сайті ТРК «Львівська хвиля».

Як інформував «ЩЛ», волонтери стверджують, що бойовики оточили підрозділ 80-ї бригади зі Львова на Луганщині, раніше в Інформаційно-аналітичному центрі Ради національної безпеки і оборони запевнили в п’ятницю, що блокпост №32 не оточено бойовиками, натомість Владислав Селезньов заявив: «Думаю, що буквально з завтрашнього дня на 32-му блокпосту питання про те, що все пропало, всі забули, буде закрите остаточно».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів