У Львові пасажир напав на контролерів (відео)

17:40 6 березня 2024 р.

Фото до новини

Вчора, 5 березня, в тролейбусі №22 невідомий пасажир напав на трьох контролерів, коли вони працювали на лінії. Одного з них порушник вдарив в обличчя. Це сталося близько 19.00 на вул. Митрополита Андрея. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Про цей випадок розповіла пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

«Ми з колегами здійснювали перевірку оплати проїзду. У салоні транспортного засобу був один з пасажирів, який мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння та вів себе агресивно. Ми підійшли та попросили поводити себе ввічливо і не кричати у транспорті.

На наше зауваження пасажир почав лаятися і погрожувати нам. Крім того, влаштував шарпанину, наніс удар кулаком в обличчя одному з інспекторів-контролерів, намагався зірвати нагрудну камеру та вирвав з рук телефон, коли той викликав поліцію. 

На наступній зупинці ми запропонували пасажиру вийти з транспорту. Незабаром на місце події прибули працівники поліції для з’ясування обставин», – зазначила працівниця контролю ЛКП «Львівавтодор», яка працювала на маршруті. 

Контролери звернулися з заявою до поліції. Правоохоронці проводять перевірку щодо цього випадку. 

Нагадаємо, у Львові контролери почали працювати на усіх міських маршрутах з моменту впровадження безготівкової оплати проїзду в усьому громадському транспорті з 11 грудня минулого року. Станом на зараз на лініях працює 81 контролер. Вони допомагають водіям у роботі з обладнанням системи е-квитка, проводять роз’яснювальну роботу серед пасажирів та виявляють порушників оплати за проїзд у громадському транспорті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів