У Жорниськах можна випити ранкову каву з ведмедями

17:47 19 квітня 2024 р.

Фото до новини

Майже всі мешканці притулку «Домажир» прокинулися від зимового сну.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com. Адміністрація закладу оголошує про відновлення вже традиційних суботніх екскурсій - ранкова кава з ведмедями. Всіх охочих запрошують на захопливу подорож до ведмежого притулку. 

У програмі заходу:

- ексклюзивна екскурсія територією притулку, під час якої екскурсовод розповість про життя ведмедів, їхню поведінку та особливості;

- смачний сніданок у затишному кафе «Мед і Ягода», де ви зможете насолодитися атмосферою природи та послухати спів пташок;

- можливість побачити, як саме ведмеді снідають, дізнатися цікаві факти про їхнє харчування та ветеринарні огляди;

- почути унікальні історії з життя кожного мешканця притулку.

Ваша участь у ранковій каві з ведмедями - це не лише чудова можливість для відпочинку, але й важлива підтримка роботи притулку та допомога ведмедям.

«Ведмежий притулок Домажир – це унікальний заклад в Україні, який спеціалізується на порятунку та реабілітації бурих ведмедів. Тут ви зможете не лише спостерігати за ведмедями, яких врятували, але і взяти участь у різноманітних заходах для дітей та дорослих. Насолоджуйтесь природою, проводьте час з родиною та друзями, а також дізнавайтеся більше про важливість збереження та захисту дикої природи», -  зазначає Оксана Війтик т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної військової адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів