Сьогодні й завтра прощатимуться з полеглим на війні лейтенантом 3-го батальйону тероборони Львівщини (оновлено)

14:25 27 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Андрія Демчишина в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 28 листопада на Личаківському кладовищі поховають ще одного учасника АТО.

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що 28 листопада на Личаківському кладовищі поховають ще одного учасника АТО. У повідомленні також конкретизують:

«Завтра, 28 листопада, на Личаківському кладовищі об 11.30 поховають Ігоря Паня, 1991 року народження. Герой Ігор був командиром протитанкового взводу 3-го батальйону територіальної оборони Львівщини. 

Сьогодні і завтра вночі тіло перебуватиме у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці (просп. Червоної Калини, 70). Сьогодні о 19.00 відбудеться парастас за загиблим.

Завтра, 28 листопада, о 8.30 у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці служитимуть Богослужіння за загиблим. Опісля, о 9.30, відбудеться переїзд до будинку на просп. Червоної Калини, 69, де проживав Ігор Паньо.

О 10.30 год. – чин похорону загиблого Ігоря у Храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Поховання військового відбудеться на Личаківському кладовищі об 11.30 год. на Полі почесних поховань № 76.

Ігор Паньо (8.06.1991 – 25.11.2014). Навчався в Українській академії друкарства і в Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. Військове звання – молодший лейтенант. Понад 3 місяці перебував у зоні АТО. Був командиром протитанкового взводу 3-го батальйону територіальної оборони Львівщини». 

Натомість голова виконкому громадського об’єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич повідомив у соцмережі: «Завтра нашого героя Ігоря Паньо привезуть до дому, о 11.00 його повезуть на вулицю Пекарську, щоб судмедексперти оглянули його. Після цього, мабуть, орієнтовно на 12.00 його везуть в церкву Пресвятої Богородиці на Сихові (навпроти кінотеатру імені Олександра Довженка), він там пролежить день і нічку, а в п'ятницю його з почестями будуть ховати і прощатися з ним на Личаківському кладовищі. Сумуємо за Тобою, Ігоре!».

Ігор Зінкевич написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де він раніше поширив повідомлення Андрія Демчишина: «25.11.2014 року, в зоні проведення АТО обірвалося життя командира 1-го протитанкового взводу 3-го батальйону територіальної оборони Львівської області «Воля». – «ЩЛ») лейтенанта Ігора Паньо. Окремий танковий взвод 12-го БТРО «Київ», 1-й протитанковий та окремий протитанковий взвод 3-го БТРО «Львів-Воля» сумують за своїм побратимом...».

Андрій Демчишин написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів