Робоча група напрацювала три пропозиції щодо внормування проблеми перевезень у Львові

19:22 30 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, на розгляд виконкому ЛМР запропоновано початок проведення процедури коригування тарифів на пасажирські перевезення.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 30 березня, «Щоденному Львову»:

«23 березня за дорученням міського голови було створено робочу групу з опрацювання пропозицій щодо питання перевезень у Львові, а також надання пропозицій щодо рішення виконкому №115 від 10.03.2015 р. Відтак, було проведено засідання, під час якого запропоновані зміни узагальнено у три пропозиції, серед яких – розгляд питання про організацію та проведення громадських слухань щодо коригування тарифів на пасажирські перевезення. Про це сьогодні під час засідання виконавчого комітету ЛМР повідомив Віктор Пушкарьов, в.о. першого заступника міського голови Львова.

Також серед узагальнених пропозицій – подати на розгляд виконавчого комітету пропозиції щодо початку проведення процедури коригування тарифів, а також подати на розгляд виконавчого комітету пропозиції щодо скасування рішення виконкому №115 від 10.03.2015. За словами Віктора Пушкарьова, у письмовій формі було долучено пропозиції з кількома альтернативними способами вирішення цього питання. 

«Зокрема, була пропозиція залишити 20% транспортних засобів муніципального призначення для перевезення пільговиків», – зазначив Віктор Пушкарьов.

Як додав Микола Шкурган, директор ТзОВ «Міра і К», під час проведення засідання робочої групи було досягнуто компромісу між перевізниками та громадськими організаціями і напрацьовано альтернативний варіант. Однак, за його словами, були й такі громадські організації, які з досягнутим рішенням не погодились. Микола Шкурган відзначив також:

«Та чи можемо ми на сьогодні ризикувати і ставити під загрозу – бути чи не бути громадському транспорту – заради того, щоб деякі ГО робили свої популістичні заяви та піарились? Я думаю, що ми не маємо права на це. У кожному транспортному підприємстві працюють люди, які також повинні утримувати свої сім’ї. Тож потрібно підійти виважено до розгляду цього питання».

Як інформував «Щоденний Львів», в прес-службі міськради повідомили сьогодні, 30 березня, що під час засідання виконкому ЛМР прийнято рішення про проведення у четвер, великих громадських слухань щодо коригування тарифу на проїзд у міському автобусному транспорті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів