Прохач про покарання «Арени Львів» спростував свою відставку, але в ФФУ її підтвердили

21:21 12 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: sport-express.ua

Президент ФФУ Анатолій Коньков (на фото – посередині) звинуватив його в компрометації українського футболу й пообіцяв розглянути питання про недовіру до нього.

Як інформує газета «Взгляд», перший віце-президент Футбольної федерації України (ФФУ) Сергій Стороженко (на фото – справа) стверджував сьогодні, 12 листопада, цьому виданню що не писав заяви про своє звільнення з посади. Дослівно ж заявив із цього приводу:

«Ніякої заяви я не писав. Поки що. Чи напишу? Це те питання, над яким я ще думаю».

Однак ця ж газета повідомляє також:

«Інформацію про відставку Стороженка підтвердило «Взгляду» джерело в ФФУ. За словами джерела, між Стороженком і президентом ФФУ Анатолієм Коньковим відбулася різка розмова, під час якої віце-президенту було вказано, що його дії компрометують український футбол і на виконкомі (ФФУ. – «ЩЛ») розглянуть питання про недовіру до нього. У відповідь Сергій Михайлович (Стороженко. – «ЩЛ») запропонував не вносити це питання в порядок денний і він сам піде у відставку, посилаючись на стан здоров’я».

Як інформував «ЩЛ» у публікаціях «ФФУ просила (!?) FIFA дискваліфікувати «Арену Львів» та «Лист безграмотного Стороженка до ФІФА (переклад), в якому він розширив Другу світову війну до 1946-го (!?) року», цей футбольний функціонер пропонував Міжнародній федерації футболу покарати львівський стадіон за ті «заборони», які вже зникли зі сайту FARE. Повідомляв також «ЩЛ» про те, що прокуратура зареєструвала звернення генерального директора футбольного клубу «Карпати» Ігоря Дедишина з проханням розслідувати цю пропозицію першого віце-президента ФФУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів