«Заборони», за «порушення» яких покарано «Арену Львів», зникли зі сайту FARE

09:53 10 жовтня 2013 р.

Фото до новини

«Мова йде про системну і планомірну дискредитацію України».

Народний депутат із парламентської фракції ВО «Свобода» Ігор Мірошниченко стверджує в коментарі інформаційній агенції «Українські Національні Новини», що «організація FARE («Футбол проти расизму в Європі» ), яка допомагає ФІФА боротися проти проявів расизму і нацизму, вчасно зрозуміла, що втрапила в міжнародний скандал, коли оштрафувала Україну за символіку ОУН-УПА на матчі Україна-Сан-Марино».

«Немає цієї брошури (в якій прописані расистські банери. – Ред.), FARE не визнає, що вона існувала. Вони зараз видалили цю брошуру зі свого сайту і говорять, що такої брошури не існує. Хоча скрін-шоти справді є і ця брошура нібито була, але насправді FARE видалила цю брошуру не даремно. Вони розуміють, що вони вляпалися в міжнародний скандал і тут питання вже не футбольне, а політичне. Мова йде про системну і планомірну дискредитацію України», - повідомив також Ігор Мірошниченко.

Як інформував «Щоденний Львів», народний депутат із парламентської фракції ВО «Свобода» Ігор Мірошниченко запевняє, що футбольні функціонери з Європи та України визнали, що червоно-чорні прапори й портрети Сепана Бандери та Романа Шухевича не є забороненими.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів