Окупанти на ТОТ вкотре погрожують українцям відібрати нерухомість

13:54 5 квітня 2024 р.

Фото до новини

Загарбники проводять примусову паспортизацію населення. Для переоформлення документів, що підтверджують право власності, необхідно мати паспорт рф, якого немає у більшості мешканців тимчасово окупованих територій.

Росіяни не можуть інтегрувати тимчасово окуповані території (ТОТ) України у своє правове поле через саботаж українців. Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС).

Як читаємо, наразі на ТОТ триває процес переоформлення права власності на нерухоме майно, але його темпи не задовольняють окупантів. Відтак ворог погрожує відібрати земельні ділянки.

«Для переоформлення права власності необхідно мати російський паспорт, якого немає у більшості населення», — зауважує Центр нацспротиву.

Водночас ініціатива інформує, що окупаційна влада у зруйнованому українському Маріуполі відкрила черговий поліційний навчальний заклад.

Читайте також: РФ засновує «музеї сво» на окупованій Херсонщині

«Філія академії МВС росії у Маріуполі почне навчання 1 вересня та розрахована на 400 студентів. При цьому там буде факультет, який готуватиме службовців для спецслужб», — читаємо у публікації.

Зазначається, що росія — типова поліційна країна, де служба для Кремля становить єдиний варіант мати перспективу в житті.

«Саме тому ворог й відкриває цю філію, аби набрати туди українців», — підкреслює ЦНС, додавши, що таким чином рф хоче підлаштувати громадян України під свій режим.

Читайте також: Москва вигадала новий спосіб примусової паспортизації українських підлітків на ТОТ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів