РФ засновує «музеї сво» на окупованій Херсонщині

13:50 3 квітня 2024 р.

Фото до новини

Пропагандистські установи спаплюжують реальність та розповідають дітям про російських загарбників, представляючи їх «визволителями».

Російський агресор створив на тимчасово окупованих територіях (ТОТ) України туристичне агентство, яке буде займатися організацією турів до Осетії та Дагестану. Про це інформує Центр національного спротиву, пише DailyLviv.com.

Зазначається, що мова про путівки для колаборантів, які найбільше вислужились перед окупантами. Видача путівок запланована на травень 2024 року.

Як зауважує Центр нацспротиву, знищивши туристичний кластер на захоплених землях, обмеживши вільне пересування місцевого населення, ворог мотивує зрадників турами до регіонів інших поневолених народів. 

Водночас ініціатива інформує, що на тимчасово окупованих територіях Херсонської області росіяни створюють осередки пропаганди у захоплених навчальних закладах.

«Музеї „сво” засновують примусово у всіх школах. Пропагандистські установи спаплюжують реальність та розповідають дітям про російських окупантів, представляючи їх «визволителями».

«Музеї орієнтовані на початкові класи та розраховані на дітей, які ще не мають усталених переконань про життя у вільній Україні», — читаємо у публікації.

Повідомляється, що відвідування таких музеїв є обов’язковим для школярів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів