ЗМІ передають повідомлення про оточення блокпосту №32, прес-центр АТО не підтверджує цю інформацію (відео)

09:00 24 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Уночі бандформування обстріляли з мінометів наші позиції в районі Дебальцевого та населених пунктів, що межують з ним.


Відео: Військове телебачення України

«Українські бійці на 32 блокпосту – Бахмутка-Сміле – повідомляють про оточення із 4 сторон з боку терористів. Про це розповіло джерело «Телеканалу новин «24».

Окрім того, військові просять підвезти до блокпосту їжу та воду, а також теплий одяг. Наразі офіційного підтвердження про оточення немає.

Про це повідомив сьогодні, 24 жовтня, «Телеканал новин «24». Натомість у прес-центр АТО розповіли в п’ятницю вранці:

«Інтенсивність обстрілів позицій сил АТО та населених пунктів, що знаходяться під нашим контролем, значно зменшилась. Вночі неконтрольовані збройні формування з мінометів обстріляли наші позиції в районі Дебальцевого та населених пунктів, що межують з ним.

Напередодні, під час планової перевірки автотранспорту на блокпосту, що розташований неподалік Березове, під мінометний обстріл потрапили українські військовослужбовці. Внаслідок вогневого нальоту чотирьох з них поранено. Постраждалим надана медична допомога, проведена їх евакуація у медичні заклади.

О третій ночі бойовики намагались штурмувати цей блокпост. Злагодженими діями наших військовослужбовців атака була відбита. Втрати бойовиків за добу складають до чотирьох осіб.

Обстановка на півдні зони АТО та в Донецькому аеропорту під контролем сил АТО».

Про це повідомляється сьогодні, 24 жовтня, на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», рашисти посилили свої атаки на адмінкордоні Донеччини й Луганщини, головний редактор інтернет-порталу «Цензор.Нет» Юрій Бутусов  передав у четвер повідомлення одного з наших бійців, що блокпост №32 українських силовиків під Бахмутівкою знову заблокували рашисти, а також його звернення: «Ми просимо забезпечити нас засобами для продовження ефективної боротьби і забрати тіла наших бойових побратимів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів