Блокпост №32 українських силовиків під Бахмутівкою знову заблокували рашисти, – журналіст (відео, оновлено)

20:34 23 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Головний редактор інтернет-порталу «Цензор.Нет» Юрій Бутусов передав у четвер звернення одного з наших бійців: «Ми просимо забезпечити нас засобами для продовження ефективної боротьби і забрати тіла наших бойових побратимів».


Відео: ТСН

Головний редактор інтернет-порталу «Цензор.Нет» Юрій Бутусов передав сьогодні, 23 жовтня, таке повідомлення:

«До редакції «Цензор.Нет» звернувся один з бійців блок-поста № 32 під Бахмутівкою: 

«Ми знову відрізані. На позиціях лежать тіла кількох українських воїнів, загиблих при доставці конвою п'ять днів тому. Ми не можемо їх евакуювати, не можемо знову отримати постачання, насамперед воду. Нас підтримує артилерія, але ми під обстрілом, і нам необхідна підтримка, щоб продовжувати виконання бойових задач. Ми не просимо нас забрати звідси. Ми просимо забезпечити нас засобами для продовження ефективної боротьби і забрати тіла наших бойових побратимів».

Юрій Бутусов повідомив це в четвер на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Своєю чергою «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» стисло повідомила сьогодні, 23 жовтня:

«32 блокпост на трасі Бахмутка третю добу в оточенні. Про це повідомляють самі бійці. Кажуть – вони у котлі. Дістатися до них не можуть ані військові, ані волонтери. Отже більшість бійців на посту в літньому одязі». 

Як інформував «ЩЛ», сьогодні у Львові попрощалися з десантником 80-ї окремої аеромобільної бригади Андрієм Дудиним, який загинув у ніч на 19-те жовтня на 32-му блокпості.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів