Закордонні військові операції спецпризначенців Росії анонсувавали у ній заздадегідь (відео)

11:40 14 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

Її телебачення демонструвало торік бійців у масках і камуфляжі, які цьогоріч окупували Крим і з'явилися на сході України.


Відео: «Россия 24»

28 квітня 2013 року у випуску програми «Вести Недели» з Дмитром Кисельовим на телеканалі «Россия 24» було показано сюжет про ССО (сили спеціальних операцій) – спецназ для нелегальних дій за кордоном. Кореспондент «Вестей» з гордістю повідомив на тлі бійців у масках і камуфляжі, які дуже нагадують невідомих озброєних людей, що окупували Крим і з'являються зараз на території східних областей: «Уперше російські військові відкрито заявили про готовність нелегально діяти за кордоном». 

Журналісти провели військовиків на навчання, метою яких була імітація бойових дій, за їхніми словами, «на території однієї з сусідніх країн» . Новий спецназ, за словами журналістів. має вирішувати «пікантні завдання» – «відволікати сили та увагу певних країн від зовнішніх проблем, створюючи їм проблеми внутрішні, розгойдувати політичну систему цих держав, дестабілізувати обстановку, в тому числі через треті руки. ССО створюють, навчають та керують іноземними партизанськими рухами, усувають небажаних лідерів без усіляких санкцій на чужій території».

Про це інформує сьогодні, 14 квітня, агенція УНІАН.

Як повідомляв «Щоденний Львів», адмінбудівлі на Донеччині захоплюють російські диверсанти, які обстрілюють українців із російських автоматів; секретар Андрій Парубій РНБО заявив, що українські спецслужби затримали офіцерів ФСБ і ГРУ Росії; російський диверсант зізнався в Донецьку, що приїхав «допомагати» колабораціоністам з Тульської області РФ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів