У Верховній Раді зникли з порядку денного єврозаконопроекти

11:43 22 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

Сьогодні в парламенті першим питанням була година запитань до уряду щодо формування держбюджету на наступний рік, але після того, як опозиція засвистала Азарова з міністрами, спікер закрив засідання.

Про це повідомляє сьогодні, 22 листопада, «Gazeta.ua». Своєю чергою, «Українська правда» цитує в п’ятницю голову парламентської фракції «Партії регіонів» Олександра Єфремова, який заявив на брифінгу, що не бачить доцільності в роботі робочої групи щодо напрацювання євроінтеграційних законопроектів – про прокуратуру і щодо лікування ув'язнених за кордоном.

«На сьогоднішній день немає сенсу прискорювати ці процеси», – заявив нардеп. За його словами, «у пожежному порядку форсувати ці питання немає особливої необхідності».

Стосовно ж «питання Тимошенко» Єфремов сказав: «Чесно кажучи, мене це питання взагалі не цікавить». 

Натомість Прем’єр Микола Азаров, як повідомляє сьогодні, 22 листопада, «Українська правда», заявив під час години уряду у Верховній Раді, що останньою краплею для рішення призупинити підписання угоди з ЄС були вимоги МВФ. У відповідь, як інформує у п’ятницю «Тиждень.ua», опозиція засвистали керівника уряду.

Та й на початку засідання Верховної Ради депутати від опозиції зустріли міністри Кабміну на чолі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим вигуками «Ганьба!», а також оточили урядову ложу. Відтак спікер Верховної Ради Володимир Рибак, як повідомляє сьогодні, 22 листопада, «Українська правда», закрив засідання, пояснивши: «Можливості далі продовжити сесію немає».

Як повідомляв «Щоденний Львів», Кабінет міністрів прийняв сьогодні розпорядження про зупинку процесу підготовки укладання угоди про асоціацію України з ЄС, відтак представник моніторингової місії Європарламенту в Києві Александр Квасьнєвський заявив, що вона завершена, а джерело «Української правди» в оточенні єврокомісара Штефана Фюле, близьке до переговорів про підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом, констатувало, що Янукович заморозив європерспективи України на багато років вперед.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів