У Львові солдати не хочуть до Києва й вдячні за їх блокування

14:04 20 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Про це повідомляє сьогодні, 20 січня, громадський діяч і журналіст Отар Довженко.

Зокрема він інформує в понеділок на своїй сторінці в соціальній мережі «Facebook»:

«Друзі, солдати теж не хочуть їхати на Київ і вдячні нам за блокування! Давайте їх підтримаємо! Підтягуємось до військових частин!

Був на Стрийській 146, потім на Княгині Ольги 105, зараз вертаюся на Стрийську. Скрізь потрібні люди і машини. Бажано люди, вдягнені по-зимовому, бо зимно.

Львів'яни, хто з тих чи інших причин не на Майдані, можна допомогти Майдану не словом, а ділом – не дати виїхати на столицю внутрішнім військам, які нині вранці вже знову роблять спроби повантажитись і попереджають, що можуть прориватись. Хлопці не хочуть їхати, пишуть записки і смски зсередини, що вдячні нам за блокування. Треба дати їм ще більше приводів для вдячності».

Як повідомляв «ЩЛ», у Львові всю ніч тримали в облозі «Беркут» і ВВ, яких блокували близько тисячі автівок, львів’ян закликають долучатися до блокування військових частин, а також – мобілізуватися в групи реагування на місцях, львівські активісти продовжують стримувати «Беркут», у Золочеві на Львівщині теж заблокували військових, львівська міліція залякує блокувальників «Беркуту» й ВВ трирічними ув’язненнями, у Львові – дев'ять військових частин, з яких можуть рушити на Київ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів