«Тітушки» до крові побили журналістів (відео)

15:33 29 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: 5.ua

Знімальну групу «5 каналу» закидали сьогодні, 29 листопада, камінням.


Відео: 5 канал

У повідомленні «У Маріїнському парку «тітушки» побили журналістів [відео]» телевізійний «5 канал» інформує в п’ятницю:

«Коли кореспондент громадського телебачення Дмитро Гнап та оператор Яков Люблич у Маріїнському парку почали розпитувати їх про мету зібрання та подальші плани пролунала команда бий їх! Коли ж журналісти звернулися за допомогою до двох міліціянтів, то тітушки і правоохоронців побили. 

Дмитро Гнап, журналіст: «Нас били двічі. І відбирали наші речі двічі. У перший раз ми втратили камеру. Ми повернулися до міліціонерів. І треба віддати належне цим двом міліціонерам: прапорщику і сержанту, які сказали: «ходімте». Ватажки-«тітушки» закричали: «вали ментов на спину, отбирай телефон». І повторно все почалося. І міліціонерів також завалили на землю».

Натомість у повідоменні «Тітушки» напали на знімальну групу «5 каналу» з палками та камінням» телевізійний «5 канал» інформує сьогодні, 29 листопада:

«Палками та камінням кидають в знімальну групу «5 каналу» тітушки. У Маріїнському парку їх залишається кілька сотень.

Міліції поруч не видно. Нині «5-й канал» намагається від столичної міліції отримати коментар з приводу побиття та взагалі дій цих кремезних хлопців. Подробиці очікуйте у наступному випуску «Часу Новин».

Як повідомляв «Щоденний Львів», центр Києва оточили «тітушки», які б’ють навіть міліціонерів, а на Євромайдан прийшли провокатори з металевими трубами.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів