«Тітушки» б’ють у столиці навіть міліціонерів

12:59 29 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Журналіст Дмитро Гнап повідомляє сьогодні, 29 листопада: «Вони стоять колонами – вся площа перед Маріїнським палацом. Ми багато чого бачили, але це справило враження».

«Українська правда» інформує в п'ятницю в публікації «У центрі Києва «тітушки» побили двох міліціонерів»

«Журналісти, які постраждали біля Маріїнського палацу, кажуть що «тітушки» побили також двох міліціонерів. Про розповів побитий журналіст Дмитро Гнап в ефірі «Громадського телебачення».

Він і оператор Яков Любчич поділилися подробицями інциденту: «Перед президентським палацом величезна група «тітушок», готових йти на Майдан. Коли ми запитали, що ви тут робите, відповіді не було».

«Вони стоять колонами – вся площа перед Маріїнським палацом. Ми багато чого бачили, але це справило враження», – каже Гнап.

«Їхні ватажки крикнули: «Вали их на землю, забирай камеру». Нападало близько 20-30. Решта 3-4 тисячі оточили нас и спостерігали», – розповів журналіст.

За словами представників ЗМІ, поблизу не було видно міліції. Гнапп каже, що вони знайшли двох міліціонерів, яких попросили допомогти. Але, коли вони підійшли до Маріїнського палацу, «тітушки» побили й цих міліціонерів.

Крім того, міліційне керівництво, яке потім розшукали журналісти, пообіцяло побитим міліціонерам... звільнення. Тому що їх, мовляв, попереджали не чіпати «тітушків».

Гнап у прямому ефірі звернувся до міністра МВС з вимогою негайно розібратися в ситуації і повернути правохоронні органи до виконання їхніх обов'язків». 

Як повідомляв «Щоденний Львів», центр Києва оточили «тітушки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів