Центр Києва оточили «тітушки» (відео)

12:46 29 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: comments.ua

Зі столичного Маріїнського парку вже вийшов чоловік зі закривавленим обличчям.


Відео: Mytiok1980

«ICTV» повідомляє сьогодні, 29 листопада, в публікації «Київ перекрили 100 автобусів з «тітушками» (фото, відео)»:

«Рух на вулицях столиці ускладнений. Вулиця Старонаводницька в Києві заповнена автобусами.

З них виходять люди з прапорами Партії регіонів і національними прапорами. Як повідомляє «Українська правда», загалом помітно близько 100 автобусів, вони стоять також на проспекті Дружби народів та бульварі Лесі Українки.

Також біля Кабміну багато автобусів із «Беркутом», судячи з номерів, їх звезли сюди з різних регіонів України, зокрема з Луганська. За інформацією «Громадського телебачення», кількасот «тітушків» зібрались біля метро Арсенальна. 

Як повідомлялося, Партія регіонів збирає мітингувальників на противагу прихильникам підписання Україною Угоди про Асоціацію з Євросоюзом, акція яких вже тиждень проходить на Майдані Незалежності. Акція на Європейській площі запланована на 12.00. Наразі перекрито проїзд до неї з боку Подолу».

Натомість у публікації «Півтисячі «спортсменів» оточили центр Києва (відео)» телеканал «ICTV» інформує в п’ятницю:

«Прихильники «Партії регіонів» рухаються від станції метро «Арсенальна» в напрямку Європейскої площі, разом з тим молоді люди спортивної статури зайняли площу Конституції в Маріїнському парку. Як передає Інтерфакс-Україна, кількасот учасників акції з прапорами «Партії регіонів» і державними прапорами України йдуть групами по вулиці Грушевського у напрямку Європейської площі.

Водночас, понад півтисячі молодих людей спортивної статури, одягнені в спортивні костюми, стоять на площі Конституції в Маріїнському парку. Вони стоять без будь-якої партійної символіки або інших розпізнавальних знаків.

Також у Маріїнському парку перебувають близько 10 автобусів з правоохоронцями. Разом з тим, з Маріїнського парку виходив чоловік з закривавленим обличчям».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів