Над міською радою Лисичанська – Державний Прапор України! (відео)

23:20 24 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comahmenidphotos

Про це повідомляють у четвер прес-служба Президента й прес-центр АТО.

Прес-служба Президента України інформує сьогодні, 24 липня: «Українські Збройні Сили підняли прапор над міської радою Лисичанська Луганської області та розпочали звільнення міста від незаконних збройних формувань. Про це Президенту України Петру Порошенку доповів генерал-лейтенант начальник Генерального штабу Віктор Муженко. Глава держави висловив впевненість, що Збройні Сили з честю виконають поставлену задачу і звільнять місто Лисичанськ від терористів, встановивши там спокій та мир.

Натомість прес-центр АТО повідомляє сьогодні, 24 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Сьогодні, в 22 годині 20 хвилин над містом Лисичанськ Донецької області було піднято Державний Прапор України!  Операція по визволенню цього міста тривала дві доби і була вкрай важкою. Терористи чинили шалений опір.

Частина з них впала в паніку та покинула місто напередодні головного штурму, приєднавшись до інших бандитів. Завдяки чітко спланованій операції штабом АТО, військовослужбовцями Збройних Сил України було нанесено потужні удари з кількох напрямів по місцям скупчень живої сили противника , блокпостам, опорним пунктам та іншим укріпленим районам банд формувань, що в підсумку дозволило визволити Лисичанськ від загарбників. 

Завтра операцію в Лисичанську буде продовжено. Підрозділами Міністерства внутрішніх справ та Національної гвардії України буде проведено зачистку залишків розбитого ворога та дрібних банд, що можливо досі перебувають в місті».

Як інформував «Щоденний Львів», командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко дякує за визволення Лисичанська 24-й механізованій бригаді з Львівщини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів