Співробітники СБУ затримали на Львівщині три диверсійні групи з Донбасу, – ЗМІ

17:50 28 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Вони, як повідомляють джерела в Службі безпеки, планували провокації – зокрема, 9 травня.

Співробітники СБУ затримали у Львівській області вже три диверсійні групи з Луганської та Донецької областей. Затримані планували влаштовувати на Львівщині провокації – зокрема, на 9 травня.

Про це інтернет-виданню «Zaxid.net» стало відомо з джерел в СБУ. За їх інформацією, загалом були затримані три групи, найбільша з яких налічувала 12 осіб. Громадян інших держав, зокрема, Росії, серед затриманих не було.

Тим часом офіційно в управлінні СБУ у Львівській області цієї інформації не коментують. «До 10 травня ми не будемо нічого коментувати. Я не можу ані спростувати, ані підтвердити цю інформацію», – сказала інтернет-виданню «Zaxid.net» речниця управління Ореста Кутна.

Як інформував «Щоденний Львів», нардеп Геннадій Москаль попередив, що у Львові, Івано-Франківську й Тернополі заплановано марші псевдонацистів для залякування жителів Сходу України; нардеп Ігор Васюник застерігає – зокрема провокації у Львові готуються 9 травня; за неофіційною інформацією, у Львові перебувають три десятки неонацистів із Росії; у аудіозапису перехопленої телефонної розмови, переданому редакції інтернет-порталу «Черноморские новости», йдеться, що гроші за організацію провокацій на заході України вже сплачено; як заявив начальник обласного управління СБУ Віктор Андрейчук, будь-яка провокаційна ситуація у місті Львові може призвести до введення в Україну російських військ; політолог Олексій Гарань попереджає – 9 травня провокатори прикриватимуться на Заході України «живим щитом» із ветеранів; заступник керівника МВС Микола Величкович закликає львів’ян не піддаватися 9 травня на провокації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів