На Луганщині загинув у бою проти терористів сержант зі Житомирщини й поранено 4 гвардійців, – ЗМІ

10:32 22 травня 2014 р.

Фото до новини

Як повідомляє в четвер сайт 8-го армійського корпусу ЗС України, неподалік населеного пункту Рубіжне потрапила в засідку колона механізованого взводу.

Сайт 8-го армійського корпусу ЗС України інформує в четвер у повідомленні «На Луганщині загинув військовий з Житомирщини»:

«Сьогодні, 22-го травня, близько 4 годин ранку неподалік від населеного пункту Рубіжне потрапила в засідку колона механізованого взводу. Бойовики відкрили по українцям вогонь із гранатометів та стрілецької зброї, активно діяли снайпери.

В результаті бою було смертельно поранено в голову сержанта Ярошенка Сергія Григоровича та двоє військовослужбовців отримали поранення. Загиблий призваний на військову службу до окремої механізованої бригади по мобілізації у березні.

Також є інформація, що на Донеччині бойовики здійснили напад на блок-пост окремої механізованої бригади, яку на Схід перекинули з Волині. В ході обстрілу загинуло 8 військовослужбовців, близько 15 – поранені».

Натомість інтернет-видання «Восточный вариант» повідомляє в четвер з посиланням на власні джерела. , що під Лисичанськом на Луганщині під час зіткнень з терористами поранено чотирьох бійців Нацгвардії.

Перед цим видання як повідомляло, що так звані «ополченці» підірвали пішохідний міст через річку Сіверський Донець і збираються підірвати ще один – до місця пригнали кілька бензовозів. Таким чином, бойовики хочуть зупинити наступ Нацгвардії.

Як повідомляв «Щоденний Львів», на Луганщині – запеклі бої між силовиками й терористами, а під Волновахою на Донеччині загинули в бою проти терористів 8 силовиків.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів