Під Волновахою на Донеччині загинули в бою проти терористів 8 війсьових, – «ІС» (відео)

10:14 22 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це повідомляє в четвер керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.

Телеканал «Espreso.tv» інформує сьогодні, 22 травня, в повідомленні «Тимчук: Під Волновахою сталися зіткнення. Загинуло 8 силовиків»:

«За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», відбулися бойові зіткнення українських силовиків з групами терористів поблизу міст Рубіжне (Луганщина) та Волноваха (Донеччина). Про це на власній сторінці у «Фейсбуці» написав керівник «Інформаційного спротиву» Дмитро Тимчук.

«З боку сил АТО є загиблі. Зокрема, під Волновахою, за нашими даними, загинуло 8 українських силовиків, поранено 18», – зазначив він.

«Варто зауважити, що даний населений пункт знаходиться досить далеко від головного «вогнища тероризму» – Слов'янська і Краматорська. Враховуючи також той факт, що в даний час в зоні АТО зосереджені достатні сили і засоби, задіяні в операції, знову гостро постає питання ефективності та компетентності керівництва АТО», – додав Тимчук».

Як інформував «Щоденний Львів», на Луганщині – запеклі бої між силовиками й терористами.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів