На Луганщині – запеклі бої між силовиками й терористами, – ЗМІ (відео)

10:00 22 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: cxid.info

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного відділення ВГО «Комітет виборців України», в Сєвєродонецьку бойовики скликають жителів міста, щоб створити «живий щит».


Відео: Life-Maria Channel

Інтернет-видання «7 Днів-Україна» інформує сьогодні, 22 травня, в повідомленні «Силовики штурмують Сєвєродонецьк, бойовики створюють «живий щит»:

«У ході проведення антитерористичної операції (АТО) 22 травня підірваний пішохідний міст через Сєвєродонецьк Луганської області, в результаті чого 1 сепаратист загинув, ще двоє поранені. Про це місцевому виданню «Восточный вариант» повідомили в прес-службі Луганського обласного відділення ВГО «Комітет виборців України».

За інформацією з різних джерел, на світанку українські військові підрозділи почали рух у бік Лисичанська – через міст в районі ж/д вокзалу Рубіжного (на Новодружевск). Силовики використовували бронетехніку.

«При цьому вони зустріли опір сепаратистів. Підірваний пішохідний міст через Сіверський Донець в районі Привілля-Старої Краснянки. У лікарню Лисичанська надійшов один убитий і два поранених. Обидва поранених – жителі міста Свердловська Луганської області», – відзначили в прес-службі.

Крім того, в Сєвєродонецьку сепаратисти скликають на допомогу жителів міста.

«Мабуть, щоб створити живий щит перед їх базою в будівлі інституту Химтехнологии», – додали в прес-службі».

Натомість агенція «УНН» повівдомляє в четвер: «Біля м.Лисичанськ на Луганщині вже 4 години поспіль триває бій між силами АТО та терористами»:

«На Луганщині вже 4 години поспіль триває бій в районі мосту біля с. Новодружівка, є поранені. Про це УНН повідомили у ГУ МВС Луганщини. «Бій триває вже 4 години. Бій між силами АТО та терористами. Бій триває в районі мосту. За попередніми даними є четверо поранених, проте скільки і з якого боку – невідомо», – зазначили правоохоронці.

Як вдалося з'ясувати УНН, за попередніми даними бій триває між підрозділами нацгвардії та бойовиками так званої ЛНР.

Також місцеві мешканці повідомили УНН, що у Лисичанську, біля чкого триває бій, людей не пускають на роботу, дітей в школу, з самого ранку в усіх районах гуде серена, б'ють дзвони. Поточнити інформацію в оперативно-інформаційному штабі АТО наразі не вдалося, відсутній зв'язок.

Як повідомляв УНН, навколо відділу прикордонної служби «Краснодон», на який вночі було здійснено декілка атак з боку російського кордону, продовжують зосереджуватися снайпери».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів