Міноборони закликає військових триматися в Криму доти, поки не вичерпаються дипломатичні засоби

16:17 21 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це заявив у п’ятницю на прес-конференції заступник міністра оборони Леонід Поляков.

За його словами, українські військові повинні триматися в Криму до тих пір, поки політичне керівництво не вичерпало всі дипломатичні засоби і мирні засоби для вирішення конфлікту. Запевнивши, що, «незважаючи на матеріальні втрати, втрати політичного рівня, ми все одно повинні зробити все для того, щоб зберегти наших людей», Леонід Поляков додав: «А з іншого боку, повинні триматися там настільки довго, наскільки це доцільно для того, щоб дати можливість політичному керівництву країни вичерпати всі наявні в наявності мирні і дипломатичні засоби». 

Заступник міністра стверджував також, що « керівництво країни розуміє, наскільки важко українським військовим зараз у Криму, але сподівається, що вони будуть вірні присязі. Про це повідомляє сьогодні, 21 березня, «Українська правда».

Відтак залишається сподіватися, що дипломатичні засоби, про які лаконічно повідомив заступник міністра оборони, ведуться щодо виведення наших військових із криму. Адже, як повідомляв сьогодні «Щоденний Львів», українські моряки вимагали в п’ятницю від керівництва держави негайних рішень, сім’ї українських моряків закликали евакуювати наших військових з Криму, заблоковані українські кораблі намагаються прорватися з бухти Донузлав у Чорне море, а у Феодосії морські піхотинці домовляються про евакуацію разом із технікою до Миколаєва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів