Львів і регіон пережили 13 днів жахіть - Пенні Пріцкер (відео)

15:14 9 квітня 2024 р.

Фото до новини

Пенні Пріцкер опублікувала відео з підсумками свого візиту.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Минулого тижня у Львові з першим офіційним візитом побувала представниця США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер, під час якого провела чимало важливих зустрічей для зміцнення співпраці між країнами. Вчора вона опублікувала відео з підсумками свого візиту.

«Я вперше відвідала Львів – місто і регіон, що пережили 13 днів жахіть, оскільки Росія продовжує завдавати їм жорстоких ракетних і безпілотних ударів по критичній інфраструктурі. Попри це, Львів, як і багато інших міст України, продовжує демонструвати твердість, рішучість і винахідливість, які зміцнюють мою впевненість в економічному відновленні України.

Під час свого візиту я зустрічалась із мером Львова Андрієм Садовим, шеф-кухарем Євгеном Клопотенком та підприємцями і інноваторами, які сприятимуть економічному відновленню країни. Починаючи від внесення українського борщу до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, від ІТ-стартапів до керівників місцевих органів влади – їхня відданість насправді надихає. Я знаю, що працюючи разом з США, ЄС, глобальним приватним сектором та іншими, ми можемо досягти надзвичайних цілей.

Сполучені Штати залишаються непохитними у своїй підтримці економічного відновлення та зростання України. Ми розуміємо серйозні виклики, з якими зараз стикається Україна, і прагнемо підтримати вас у Львові, Харкові, Одесі, Дніпрі та по всій Україні.

Дякую за тепле приймання у Львові. Для мене було честю відвідати ваше прекрасне місто, особливо зараз, і я з нетерпінням чекаю на продовження нашої співпраці. Слава Україні», – розповіла Пенні Пріцкер.

Читайте також: Байден доручив Пенні Пріцкер займатися економічним відродженням України

Нагадаємо, сьогодні на Львівщині о 02.52 пролунав сигнал про початок повітряної тривоги, область атакували шахеди, уламки ударних БпЛА пошкодили обʼєкт критичної інфраструктури.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів