«Лідер Луганської народної республіки» закликає Путіна ввести на її територію «миротворчі війська» (відео)

11:58 22 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН

Валерій Болотов підписав також у четвер «наказ» про введення в області «військового стану».

«ТСН» інформує сьогодні, 22 травня, в повідомленні «Лідер терористів оголосив на Луганщині «воєнний стан» і попросив Путіна ввести війська»:

«Лідер самопроголошеної «Луганської народної республіки» Валерій Болотов підписав «наказ» про введення в області «військового стану» і оголосив «мобілізацію». «Наказую ввести воєнний стан і оголосити повну мобілізацію на території ЛНР», – йдеться у «документі».

Як повідомляється, необхідність цих заходів він пояснив тим, що «українська армія у четвер здійснила напад на мирних громадян». Крім того, Болотов звернувся до президента Російської Федерації Володимира Путіна із закликом ввести «миротворчі війська» на територію самопроголошеної «ЛНР».

«Сьогодні о 4.00 українські війська здійснили акт агресії проти мирних громадян, нелегітимна київська влада проводить каральну операцію проти Луганської республіки. Її війська продовжують займати окремі регіони республіки, погрожуючи життєдіяльності громадян», – повідомив Болотов.

За його словами, у сепаратистів «ЛНР» недостатньо сил для «вигнання карателів», тому він сподівається, що Росія прийме рішення про введення миротворчих військ до того, як в регіоні почнеться «гуманітарна катастрофа, штучно створювана керівництвом України».

Як повідомляв «Щоденний Львів», на Луганщині – запеклі бої між силовиками й терористами, в ході яких загинув сержант зі Житомирщини й поранено 4 гвардійців.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів