Диктатор путін визнав, що ані в нього, ані у росіян-терористів, які напали на Україну, немає майбутнього

15:05 23 березня 2024 р.

Фото до новини

На всіх злочинців-терористів, які вторглися на українську територію, чекає відплата, зізнався мимоволі власник ордеру на арешт від Міжнародного кримінального суду.

Про це повідомляє оглядач DailyLviv.com, який слухав 5-хвилинний виступ бункерного лідера нинішньої росії.

У своєму сьогоднішньому зверненні до росіян незаконно обраний диктатор рф владімір путін, коментуючи вчорашній напад на концертний комплекс Крокус сіті хол, опосередковано влучно описав майбутнє - СВОє і всіх учасників СВОлотного нападу на Україну 24 лютого 2022 року.

Читайте такожРФ обстрілюватиме Україну, доки не закінчаться ракети та літаки

 "На терористів чекає тільки відплата і забуття, майбутнього у них немає", - заявив розшукуваний Міжнародним кримінальним судом нелегітимний узурпатор влади на росії путін.

Самопроголошений президентом путін оголосив 24 березня днем трауру на росії.

"Головне — не дати тим, хто стоїть за бійнею у "Крокусі", вчинити нові злочини", - багатозначно звернувся він з проханням-натяком до своїх друзів-бандитів - керівників фсб, гру та інших спецслужб росії.

Терористична організація “кремль” вчергове вбиває своїх громадян, аби отримати мандат на жорстокість, повідомив Центр національного спротиву.

У межах інформаційної операції московські силовики влаштували показову страту своїх співгромадян в одному з торгових центрів. Таким чином кремль сподівається “легалізувати” свої божевільні плани в очах росіян шляхом рефлексивного управління останніми.

Ворог не вперше вдається до тактики терору проти свого населення задля “отримання права” на геноцид інших народів. Зокрема, показовою є історія з заручниками Норд-осту у 2002 році, коли лише офіційно москва вбила 130 людей, аби виправдати окупацію Ічкерії.

Та зауважимо, що подальші плани кремля щодо дезахіднізації росії й перетворення її в концтабір просто неба одразу після “виборів” були відомі давно. Зокрема, завдяки активістам “Кібер спротиву”, які перехопили лист голови російського “парламенту” в’ячеслава володіна владіміру путіну у 2023 році (скрін листа - внизу).

Також Центр національного спротиву неодноразово відстежував плани рф щодо підготовки мобілізації на тимчасово окупованих територіях. 

Тому такі страти, як учора, лише є інформаційним фоном процесів, які вже давно визначені в кабінетах міжнародного злочинця путіна й ці плани не є секретом для Сил оборони України.

Розстріл людей у «крокус сіті хол» був організований російськими спецслужбами - ГУР МО

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів