Розстріл людей у «крокус сіті хол» був організований російськими спецслужбами - ГУР МО

22:38 22 березня 2024 р.

Фото до новини

Путін вкотре організував теракт на росії для зміцнення своєї диктатури.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, пише DailyLviv.com.

"Теракт у москві — спланована і свідома провокація російських спецслужб за вказівкою путіна, - йдеться у повідомленні. - Її мета — виправдання ще більш жорстких ударів по Україні та тотальної мобілізації на росії. 

Публічну страту людей у москві варто розуміти як погрозу путіна ще більшою ескалацією та розширення війни. 

Заява пєскова, яка пролунала незадовго до теракту про «війну» - лише фальстарт ретельно спланованої кремлівської спецоперації. 

путін має великий досвід організації подібних терактів як способу посилення власної влади, починаючи з підривів будинків на Каширському шосе. Як і тоді, сьогоднішня акція залякування росіян стане приводом до максимального «закручування гайок» на самій росії.  

Вочевидь, кремль може звинуватити в організації теракту Україну і використати розстріл власних громадян як привід для ще більш жорстоких ударів по цивільній інфраструктурі та вбивств цивільних українців. Сьогоднішній удар по цивільній інфраструктурі України - це ще одна ланка в ескалації, ініційованій путіним. 

Путін неодноразово намагався залякати Захід в тому числі застосуванням ядерної зброї. Тож цей теракт може використати як ще одну «підставу» для посилення агресії. 

Проте безперешкодне пересування групи бойовиків з автоматами центром москви, як і маса інших беззаперечних доказів, свідчать про те, що розстріл в «крокус сіті хол» був організований російськими спецслужбами. Про підготовку теракту попереджали і міжнародні посольства. 

Усьому світу очевидно, що теракт у москві - черговий злочин путіна для утримання власної влади".

Сьогодні ввечері група озброєних чоловіків розстріляла кілька десятків глядачів, які готувалися дивитися виступ групи "Пікнік"у концертному залі імені Мусліма Магомаєва у "Крокус Сіті Хол", що в підмосков'ї. Оскільки це була майже аноснована спецоперація кремля, то прокремлівська журналістка дуже радісна на фоні місця трагедії:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів