Автомайдан передав Януковичу повістку в суд (п'ять відео)

17:12 12 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/euromaidanlviv/photos_stream

Виклик йому на народний суд приклеїли на автобус «Беркуту», який перекрив під’їзд до Межигір’я, після чого учасники акція вирушили до будинку Медведчука.


Відео: 5 канал

Народний депутат від «Батьківщини» Олександр Бригинець повідомляє сьогодні, 12 січня, на своїй сторінці у мережі «Facebook» про чергову поїздку Автомайдану до резиденції Януковича в Межигір’ї, шлях якій уже вдруге перекрили – цього разу «беркутівці»:

«Повістку передали. Точніше наклеїли на автобус «Беркута». Свої думки щодо Януковича і величезна автомайданівська громада і 10 народних депутатів від «Батьківщини», УДАРу і «Свободи» висловили.

Здається, місія «Кур'єр» виконана. Є сенс повертатися до Києва і готуватися до суду над Януковичем на Майдані у наступну неділю. Сподіваюся, Водохреща омиє Україну не лише в духовному, але й в політичному плані».

Але через деякий час Бригинець повідомив також: «Заспівали гімн Украхїни і рушаємо до Медведчука»; «Автомобіль міліції з номерами 0224 заблокував дорогу, не даючи виїхати народним депутатам. Але завдяки громадському тиску і присутності камер, нам вдалося «переконати» міліцію не порушувати закон і не перекривати проїзд транспорту. На жаль, порушення закону міліцією трапляється постійно. Схоже, після відставки Януковича доведеться, як у Грузії, відставляти всю міліцію, бо серед них, на жаль, або мерзотники, або раби мерзотників».

«Щоденний Львів» інформував про перебіг автопробігу до резиденції Януковича в повідомленнях «ДАІ блокує автопробіг до Межигір’я (трансляція)», «Дорогу на Межигір’я перекрили й «тітушки» (трансляція)» та «Автомайдан долає бар’єри на шляху до Межигір’я (трансляція, відео)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів