Автомайдан долає бар’єри на шляху до Межигір’я (трансляція, відео)

15:50 12 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/bryhynets

«КАМАЗ» і ««КРАЗ» із піском відштовхали вручну, міліцейські машини теж прибрали.

 

Народний депутат Олександр Бригинець повідомляє сьогодні, 12 січня, на своїй сторінці у «Facebook» про перипетії автопробігу активістів Майдану на Межигір’я, який блокували співробітники ДАІ й «тітушки»:

«Активісти завели один із трьох ваговозів і розблоковують головний проїзд»;

«КАМАЗ з піском відштовхали вручну. Зараз намагаємося розібратися з іншими авто, які незаконно блокують дорогу»;

«КРАЗ з піском теж прибрали. Залишається тільки прибрати міліцейські машини, але вони легенькі»;

Міліцєйські машини теж прибрали. Громада вільно рухається в напрямку Межигіря».

Про те, що активісти Автомайдану розблокували під’їзд до маєтку Януковича, інформує в неділю й «Радіо Свобода»:

«Активісти Автомайдану проїхали поворот на село Нові Петрівці, який раніше був заблокований двома великими вантажівками з піском, перед якими розташувалися співробітники Державтоінспекції і «Беркуту». Це сталося після переговорів автомайданівців із правоохоронцями, повідомляє кореспондент Радіо Свобода. Люди власноруч виштовхали важку техніку на узбіччя.

Перед тим колона активістів Автомайдану була заблокована в Києві. Автомайданівці, які зібралися на Європейській площі столиці, намагалися проїхати до місця проведення акції через Поштову площу (це лише за кількасот метрів від Європейської), але там проїжджа частина була заблокована кількома десятками невідомих людей.

На неділю активісти Автомайдану запланували другий автопробіг до резиденції Януковича «Межигір’я».

«Їдемо вручати повістку до «Межигір’я». По дорозі усім даїшникам та правоохоронцям так само вручаємо повістки на народний суд на Майдані», – інформують ініціатори акції на сторінці спільноти «Автомайдан» у «Facebook».

Вперше автомайданівці гостювали неподалік «Межигір’я» 29 грудня. Після цієї акції до багатьох її учасників додому приходили співробітники Державтоінспекції, які закидали автомайданівцям відмову від зупинки на вимогу інспекторів».

Як повідомляв «Щоденний Львів», Майдан починає акцію «Україна без кортежів» і планує вирушити стотисячним походом на Межигір'я, сьогодні ДАІ блокувала автопробіг туди, дорогу йому перекривали й «тітушки», Автомайдан кличе в гості до Януковича й важку техніку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів