Новини Львова (cтор. 8104)

Фото для новини

08:51 28 жовтня 2013 р.

Прокуратура знайшла на Львівщині понад 40 тисяч га мисливських угідь у незаконному користуванні

Господарський суд м. Києва повністю підтримав позицію прокуратури Львівської області і задовольнив позовні вимоги. Сьогодні триває процедура оскарження цього рішення.

Кримінал

21:37 26 жовтня 2013 р.

"Карпати" програли "Металісту - 1:2

Львівські "Карпати" поступилися лідеру чемпіонату - підопічним Мирона Маркевича, який через одержану напередодні травму на футбольному полі у матчі ветеранів був прооперований і не був присутній на стадіоні.

Спорт

21:04 26 жовтня 2013 р.

Лоу-кости втричі зменшать ціни на авіаквитки в Україні

Незабаром в Україну можуть зайти нові авіакомпанії, а квитки на літак – подешевшати. Українська делегація під час візиту до Брюсселя погодила текст угоди про створення спільного авіаційного простору з Євросоюзом.

Економіка

20:56 25 жовтня 2013 р.

Славське отруює воду в Стрию і Львові

Очисні споруди Славського комунального водоканалізаційного підприємства упродовж багатьох років не виконують своїх функцій. Неочищені каналізаційні стоки потрапляють у р. Опір — притоку р. Стрий, на якій розміщено водозабір, що забезпечує питною водою міста Стрий та Львів. Крім того, р. Стрий належить до басейну транскордонної р. Дністер. Про це інформує департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

Природа