«Народна Самооборона Львівщини» закликає спільно придбати реанімобіль для бійців на передовій (відео)

23:52 3 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: afisha.vashmagazin.ua

Стартував благодійний проект громадського формування «Народна Самооборона Львівщини» під назвою «Хвилина ціною життя», мета якого – збір коштів для придбання реанімобіля для бійців у зону АТО.


Відео: «roman li»

На сторінці громадського формування «Народна Самооборона Львівщини» в інтернет-мережі «Facebook» повідомили сьогодні, 3 березня:

«Стартував благодійний проект ГФ «Народна Самооборона» під назвою «Хвилина ціною життя». Метою запланованих заходів є збір коштів для придбання реанімобіля для бійців у зону АТО.

Детальніше читайте у статті на Гал-інфо: http://galinfo.com.ua/news/186896.html

З лотами, які пропонуються Вашій увазі, можна ознайомитися на сторінці проекту: https://www.facebook.com/events/905869232797692».

Натомість на сторінці благодійного проекту «Хвилина ціною життя» в інтернет-мережі «Facebook» повідомляється:

«Аукціон «Хвилина ціною життя» є ініціативою Центру Волонтерства «Народної Самооборони Львівщини». Метою благодійного заходу є купівля реанімобіля для військових в зону АТО

Аукціон закінчується 18 березня 2015 року о 20.00 На сторінці заходу будуть представлені лоти з описами та стартовою ціною. 

Ставки можна робити в коментарях під лотом протягом відведеного для аукціону часу. Остання запропонована найвища ціна на 20-еу годину 18 березня є кінцевою.

Оплата та доставка:

Після закінчення інтернет-аукціону покупець має переказати гроші на відкритий спеціально для проведення картковий рахунок Приват Банку (реквізити будуть вислані приватним повідомленням). Оплатити лот необхідно не пізніше 22 березня.

Після надходження оплати з Вами зв'яжеться адміністратор для уточнення деталей доставки лота. Пересилання купленого лоту відбувається за рахунок покупця Новою поштою у вказаний покупцем пункт призначення в межах України, або Ви зможете забрати лот в нашому офісі у Львові.

За всіма питаннями просимо звертатись до Вікторії Пермякової 0997065333 або 0983218203».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів