У Львові відкрили унікальну виставку 3D-макетів відомих будівель світу

21:05 22 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Експозицію розгорнуто в приміщенні дитячої бібліотеки №19 на вулиці Василя Симоненка, 10.

Сьогодні у Львові в приміщенні дитячої бібліотеки №19 відкрили унікальну виставку 3D-експонатів з паперу. Зменшені об'ємні макети виготовив майстер паперових аплікацій Петро Щомак.

В експозиції представлені паперові Ватикан, Кельнський, Реймський і Берлінський собори, Пантеон, форт Буаяр, корабель « Титанік» , автомобілі, цивільні літаки та багато іншого. На виставці представлені також макети шедеврів світової архітектури його учнів. Всього – понад 100 експонатів.

Виставка діятиме протягом трьох місяців і за цей час Щомак планує влаштувати кілька майстер-класів із 3D-моделювання.

Про це повідомили сьогодні, 22 червня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». Натомість в прес-службі міської ради повідомили 18 червня, «Щоденному Львову»:

«У Центрі розвитку та дозвілля « Під спільним дахом» відкриють шведський стіл урбаніста. 22 червня об 11.00 вперше у Львові в Центрі розвитку та дозвілля « Під спільним дахом (у дитячій бібліотеці № 19 на вулиці Василя Симоненка, 10) відбудеться відкриття виставки об’ємних моделей з паперу Петра Щомака. Її організатори розповіли:

«До уваги відвідувачів: паперовий Ватикан, Кьольнський, Реймський і Берлінський собори, Пантеон, форт Буаяр, корабель « Титанік» , автомобілі, цивільні літаки, військова техніка та багато іншого. Майстер паперових аплікацій Петро Щомак передає свої знання дітям та молоді в авторській школі з 3D-моделювання у Новому Роздолі. 

На виставці представлені також макети шедеврів світової архітектури його учнів. Всього понад 100 експонатів. Упродовж літніх канікул Петро Щомак проведе у бібліотеці декілька майстер-класів з 3D-моделювання. Виставка працюватиме в приміщенні дитячої бібліотеки №19 на вулиці Василя Симоненка, 10 щодня, окрім суботи, з 22 червня до 22 вересня, з 10.00 до 17.00».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів