Сьогодні на площі Ринок у Львові освячуватимуть воду, тому центром не курсуватимуть трамваї

09:53 19 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Lvivpost.net

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у день свята Богоявлення Господнього на площі Ринок відбудеться загальноміське освячення води.

У прес-службі ЛМР повідомили сьогодні, 19 січня, «Щоденному Львову», що в день свята Богоявлення Господнього на площі Ринок відбудеться загальноміське освячення води. В повідомленні також зазначено:

«Тож із 13.20 до 14.30 буде обмежений рух електротранспорту на площу Ринок. Урочисте святкування Богоявлення сьогодні, 19 січня, на площі Ринок о 13.00 розпочне виконанням різдвяних коляд хоровий колектив «Орфей».

О 13.30 відбудеться загальноміський молебень за участю духовенства різних християнських конфесій міста. Цього року, відповідно до графіку, чин освячення води очолить Високопреосвященний владика Димитрій, Митрополит Львівський і Сокальський Української Православної Церкви Київського Патріархату. Традиційно у Львові освячення води звершується за участю представників Української Греко-Католицької Церкви, Української Православної Церкви Київського Патріархату, Української Автокефальної Православної Церкви, Української Православної Церкви, Вірменської Апостольської Церкви та Римо-Католицької Церкви».

Як інформував «ЩЛ», 19 січня у Львові святитимуть воду не лише на площі Ринок, а й в озері в парку «Горіховий гай».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів