Порноакторка зі Львівщини зробила фотосесію з військовими, які втратили кінцівки (відео)

15:51 17 березня 2024 р.

Фото до новини

Фотосесію Джозефін Джексон організувала для того, щоб створити календар, кошти з продажу якого витратять на реабілітацію та протезування наших Героїв з ампутаціями.


Фотосесію організували для того, щоб створити календар, кошти з продажу якого витратять на реабілітацію та протезування наших Героїв з ампутаціями

Популярна українська порноакторка Юлія Сенюк, уродженка Золочева, що на Львівщині, відома за сценічним псевдонімом Джозефін Джексон. Вона знялась у благодійній фотосесії з військовими, які втратили кінцівки. Про це повідомляє РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на Instagram знаменитості, пише DailyLviv.com.

Цього разу акторка взяла участь у спільній фотосесії з пораненими бійцями з метою збору коштів на фінансування проєкту для реабілітації військових з ампутаціями.

Читайте також: Зірка Голлівуду надіслав Львівщині четверту партію гуманітарної допомоги

Сенюк уточнила, що фотосесію організували для того, щоб створити календар, кошти з продажу якого витратять на реабілітацію та протезування наших Героїв з ампутаціями.

«Чому саме театр і костюми, спитаєте ви? А тому, що ми всі вже бачили наших хлопців у військовій формі, або ж у центрах реабілітації, що є дуже заїждженою і не цікавою темою, тому більшість з вас просто оминає це стороною», – йдеться у дописі дівчини.

«А таке перевтілення відкриває їх з зовсім іншої сторони - вишукані, елегантні, красиві джентльмени. Це дає їм більше впевненості у собі і відчуття самодостатності. Саме такі емоції ми повинні дарувати їм, а не жаль і сльози… Повірте, цього всього для них вже більш ніж достатньо», – зауважила вона.

Також Юлія Сенюк додала, що «етап жалю вже давно пройдений, і тепер нам потрібно подарувати їм жагу до життя, залучаючи в такого роду дійства».

Читайте також:Анджеліна Джолі на Львівщині: Козицький повідомив про програму перебування (відео, фото)

Довідка

Юлія Сенюк народилася 1 лютого 1995 року в Золочеві, Львівської області. Вона є українською порноакторкою.

У віці 23 років знялася у своєму першому порнофільмі. У 2021-му її роботи були номіновані на премію AVN Awards у категоріях "Найкраща нова іноземна зірка" і "Найгарячіший новачок (на думку шанувальників)".

Джозефіна входить до топ-100 на одному з найвідоміших порносайтів у світі, а відео з її участю зібрали 200 мільйонів переглядів.

Читайте також: В Україну повернувся голлівудський актор Шрайбер, який у квітні відвідав Львів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів