У Львові шукали вибухівку, а знайшли аноніма-дезінформатора про «замінування» (оновлено)

10:55 20 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: te.20minut.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у ході проведення оперативно-розшукових заходів затримали особу, яка надала неправдиве повідомлення про скоєння вибуху.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 20 квітня, «Щоденному Львову»:

«У суботу, 18 квітня, о 22:56 невідома особа на телефон чергового міського управління ГУ МВС України у Львівській області повідомила про те, що в квартирі на вулиці Медової Печери, 29 у Львові буде здійснено вибух. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. 

На місце події були направлені основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій…». Місце події було огороджено, виставлено охорону, припинено доступ сторонніх осіб.  Працівники ГУ МВС України у Львівський області в ході проведення оперативно-розшукових заходів затримали особу (сусід мешканців квартири), яка надала неправдиве повідомлення про скоєння вибуху.

Евакуація мешканців будинку не проводилась. Роботи на місці події завершено о 23:35 год. Вибухового пристрою не виявили».

Раніше в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили 19 квітня:

«18 квітня о 22:56 невідома особа на телефон чергового міського управління МВС з мобільного телефону повідомила про те, що в квартирі на вулиці Медової Печери в Личаківському районі Львова буде здійснено вибух. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місце події були направлені основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій...» у складі 19 осіб та шість одиниць техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону, припинено доступ сторонніх осіб.

Працівниками ГУ МВС України у Львівський області в ході проведення оперативно-розшукових заходів було затримано особу (сусід мешканців вищезазначеної квартири), яка надала неправдиве повідомлення про скоєння вибуху. Евакуація мешканців будинку не проводилась. Роботи на місці події завершено о 23:35 – вибухового пристрою не виявлено».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів