Львів’яни продадуть єгиптянам 289 автобусів

10:54 1 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 5.ua

«ЛАЗ» заявив про відновлення виробництва з метою виведення на ринок оновленого модельного ряду автобусів відповідно до нових вимог ЄС з екології та безпеки пасажирів.

ТОВ «Львівські автобусні заводи» поставить до Єгипту 289 автобусів. «Сіті Транспорт Груп», керуюча компанія ТОВ «Львівські автобусні заводи», 28 червня підписала контракт на постачання протягом року 289 автобусів для потреб транспортної служби Каїра.

Згідно з повідомленням прес-служби посольства України в Єгипті, вартість контракту становить $70 млн. Підписання контракту відбулося у присутності прем'єр-міністра Єгипту Ібрагіма Мехлеба та губернатора Каїра Галял Аль-Саїда, а також посла України в Єгипті Геннадія Латія. Остаточне складання автобусів відбуватиметься на потужностях компанії «Ghabbour Auto» у місті Ейн Сохна.

За даними з джерела агентства «Інтерфакс-Україна», переговори щодо постачання автобусів до Єгипту «ЛАЗ» проводив упродовж двох років. За інформацією експертів галузі, єгипетський ринок дуже зарегульований, потрапити на нього непросто, тим паче що в країні діють і власні виробники автобусів, один з яких «MCV-Mercedes-Benz».

Холдинг «ЛАЗ» нині готується відновити виробництво на зупинених у 2014 році заводах у Львові та Дніпродзержинську. Як повідомлялося, «ЛАЗ» заявив про відновлення виробництва з метою виведення на ринок оновленого модельного ряду автобусів відповідно до нових вимог ЄС з екології та безпеки пасажирів.

Про це повідомили наприкінці 30 червня на сайті телевізійного «5 каналу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів